Delež želodove moke tudi v Vitapekovi PREMIUM mešanici
Pozdravljeni,
delež želodove moke najdete tudi v Vitapekovi temni mešanici moke brez glutena.
Priprava kruha iz te mešanice je preprosta in enostavna, saj ji dodate samo vodo in kvas. Na srečo ne zahteva preveč gnetenja - samo toliko, da se sestavine povežejo med seboj.
Kruh je resnično odličnega vonja in okusa. Zraven tega pa vas bo napolnil s potrebno energijo.
Na kratko o pekarni VitapekPekarna Vitapek prva v Sloveniji ponuja sveže pečen kruh in pekovska peciva brez glutena, ki se od klasičnih kruhov po okusu bistveno ne razlikuje, nasprotno, kruh je še boljši.Izognili so se industrijskim postopkom peke kruha brez glutena in ustvarili neprimerljiv okus, ki je narejen ročno, z ljubeznijo, s skrbnostjo in natančnostjo. Vsak njihov kruh je unikaten in nosi v sebi edinstvenost, zato pri njih ne boste nikoli našli enakih ali istih izdelkov.
Več o Vitapeku si preberite tukaj.
Vitapekovo premium temno mešanico za kruh najdete tukaj.
Želim vam lep in prijeten četrtkov dan.
Lp, Irena