V E-trgovini ┼ŻELOD.SI vam omogo─Źamo naslednje vrste pla─Źila:

  1. po predra─Źunu (UPN nalog) na TRR SI56 0228 0026 1936 594 ┼ŻELOD.SI, Irena Ekart  s.p. Stranki se ob naro─Źilu avtomatsko formulira predra─Źun, ki ga prejme na e-po┼íto. V predra─Źunu so vsi podatki, ki jih kupec potrebuje pri pla─Źilu predra─Źuna. V sklic je potrebno obvezno navesti ┼ítevilko naro─Źila,

   2. z gotovino ali s pla─Źilno kartico po povzetju dostavljalcu Po┼íte Slovenije. Pri pla─Źilu odkupnine brez UPN naloga z gotovino se kupcu dodatni stro┼íki ne obra─Źunajo. Pri pla─Źilu odkunine brez UPN naloga s pla─Źilno kartico, se kupcu zara─Źuna dodaten stro┼íek pla─Źila s kartico v vi┼íini 1,00 Eur.

    VKLOPI RAZUM, ZAHTEVAJ RA─îUN!


    V skladu z ZDavPR mora prodajalec, E-trgovina ┼ŻELOD.SI, za dobavo blaga ali storitev izdati ra─Źun in ga izro─Źiti kupcu. Kupec mora prevzti ra─Źun in ga zadr┼żati neposredno po odhodu iz poslovnega prostora.

    Ra─Źun prejme kupec ob dostavi izdelkov. Na ra─Źunu je raz─Źlenjena cena izdelkov in vsi stro┼íki v zvezi z nakupom. Kupec je dol┼żan preveriti pravilnost podatkov na ra─Źunu in o morebitnih napakah obvestiti prodajalca v osmih dneh od prejema. Kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti podatkov na ra─Źunu ne upo┼ítevamo.